Hello!

Mä oon Emmi, mahoton haaveilija ja innostuja. Kirjotusvirheet, huumorintaju ja nautiskelu on mun suurimmat vahvuudet.

Rakastan uuden alkua, suklaata, tunnelmallisia valoja sekä murrettuja sävyjä. Näistä syistä syksy on mun lemppareinta aikaa. Saa käpertyä sohvan nurkkaan kuuman kaakaon kanssa villasukat jalassa (mähän en juo kahvia ollenkaan, ja tästä olenkin kahvikansalta saanut monesti kuulla) ja ihastella vanhassa talossa takkatulta. Heh siis tuo kuuma kaakaohan on vain haave, sillä pienten lasten kanssa sehän hotkastaan jo keittiössä yleensä jo liikaa jäähtyneenä ja sohvalla sit murustellaan keksejä.

Mun arkeen kuuluu perhe-elämän pyörittämistä yhdessä mun miehen kanssa ja koen että me ollaan ihan loistava tiimi. 5 ja 1 vuotiaat lapset rikastuttavat meidän elämää ja he ovat suurimmat innoittajat siihen mitä teen. Olenkin nyt nuorimmaisen kanssa täysin kotona, joten se vaikuttaa vielä toistaiseksi työn määrään.

Teen työtäni suurella sydämellä ja koen että teen tärkeää työtä. Luon ihmisille muistoja hetkistä joita ei halua unohtaa. Oon niin onnellisessa asemassa, että saan tehdä sellaista työtä jossa todella viihdyn ja jota rakastan. Kiitos kun pyydätte juuri minua kuvaamaan teille tärkeitä hetkiä ja luotatte minuun.kuvat: @roosablomphotography

“We all smile in the same language.”

Meidän ihanat kuvat on ottanut Roosa Alho.

Klikkaamalla ylintä kuvaa, pääset tutustumaan Roosaan!