Info - Odotus & Newborn

Odotuskuvaus on suositeltavaa varata raskausviikoille 28-35. Odotuskuvaukseen on tervetulleita niin puoliso kuin muukin perhe. Kuvaus toteutetaan miljöössä tai asiakkaan luona.

Newborn-kuvaus on suositeltavaa varata raskauden puolivälin tienoilla, viimeistään viimeisellä kolmanneksella. Vauvan olisi hyvä olla kuvaustilanteessa alle 15 vuorokautta vanha. Kuvaus varataan lasketun ajan mukaan ja varmistetaan lopullinen aika synnytyksen jälkeen. Mikäli vauva syntyy etuajassa, sovitaan kuvaukselle täysin uusi ajankohta. Kuvausaika 1,5-3h.

Mahdollista yhdistää nämä kaksi kuvausta yhdeksi paketiksi, kysy tästä lisää minulta!

Info - Lapset & Perheet

Perhekuvauksessa kuvataan lapsia yhdessä vanhempien sekä mahdollisen sisarusten kanssa. Mikäli haluat lapsesta "synttärikuvat", ne voidaan perhekuvauksen yhteydessä ottaa.

Perhekuvaukseen on tervetulleita minkä ikäiset ja kokoiset perheet tahansa!

Kuvaukset toteutetaan miljöössä tai asiakkaan luona.

Info - Pariskunnat, Häät & Boudoir

Pariskuntakuvauksiin olet tervetullut puolisosi kanssa olipa teidän rakkaustarina sitten vasta roihahtanut tai olipa teillä jo vuosien historiaa yhdessä. Ihana tapa kuvata vaikka merkkipäiviä! Esim 10v hääpäivä!

Nykyään hyvin paljon suosiota nostanut "save the date" kuvaus sopii erittäin hyvin pariskunta kuvauksen teemaan. Mikä on save the date? STD on kutsukortti, jossa ilmoitetaan ainoastaan päivämäärä milloin on häät ja tämän kutsun perästä tulee virallinen hääkutsu jossa on tarkemmat infot.

Vuosille 2020-2021 tarjoan vain kokopäivän dokumentaarisia kuvauksia ja hyvin rajoitetusti. Hääkuvaus varataan todella hyvissä ajoin, jopa vuotta ennen hääpäivää. Dokumentaarisen hääkuvauksen varanneet saavat minulta lahjaksi STD kuvauksen joka sisältää ihania kuvia teistä, joita voitte hyödyntää juurikin esim. kutsuihin tai vaikka juhlapaikalle näytille. Dokumentaarinen hääkuvaus max. 10h.

Boudoir - mikäli suunnittelet tätä kuvausta puolisollesi lahjaksi, suositeltavaa olisi, että kuvaus toteutetaan viimeistään 2kk ennen hääpäivää. Mahdollista toteuttaa myös polttareissa joko miljöössä tai asiakkaan luona. Mutta tämä kuvaus on ensisijaisesti vain sinulle ja sinua varten. Kokemuksena ihan mieletön ja voimaannuttava! Itse olen myös tällaisessa kuvauksessa käynyt ja kuvat saatuani ja niitä ihasteltuani, näin itsessäni enemmän kaunista mitä en oo ennen nähnyt. Haluan siis ehdottomasti tarjota myös sinulle tällaisen kokemuksen!

Kuvien toimitus

Kuvien toimitus on tällä hetkellä 2-4 viikkoa.

Hääkuvien toimitus 5-8 viikkoa sesongista riippuen.

Kuvat toimitetaan digitiedostoina nettigalleriaan, suurella resoluutiolla. Kuvista voi hyvin teettää siis suurempiakin tauluja luomaan tunnelmaa ja koristamaan seiniä.

Lataus oikeutta ei kuitenkaan luovuteta asiakkaalle ennen, kun varattu kuvatiedosto-paketti on kokonaisuudessaan maksettu.

Suosittelen mielelläni palveluntuottajia, joilta voit tilata kuvatuotteita.