MINIKUVAUS - Christmas edition

Yhdessä rakkaan kollegan @roosablomphotography Roosa Alhon kanssa järjestetään teille kaksi minikuvaus päivää, studiolle sekä miljööseen marraskuussa.

Kuvaus päivät ovat 2. sekä 3. marraskuuta. Lauantai kuvataan minun kotistudiolla Ylöjärvellä ja sunnuntaina päästään ihastelemaan Tallipihan tarjoamia upeita puitteita. Molemmille päiville on kehitetty pientä yllätystä pienimmille asiakkaillemme. Lauantaina studiolla vierailee joulupukki 10-12 välisenä aikana ja jakaa pieniä yllätyspusseja lapsille. Vaikka pukki ei ehdi koko aikaa vierailla studiolla, ei hän jätä yhtäkään lasta laskuista ja jättää yllätykset studiolle odottamaan! Sunnuntaina taas Tallipihalla on tavattavissa suloinen poni! Kaikille kuvauksessa käyneille lapsille on poniratsastus veloitukseton! Poni on paikalla 10-14.

Kuvausten teema pyörii lämpöisten vilttien, villasukkien, halien ja suukkojen ympärillä. Kuvauksiin on erittäin tervetulleita kaikki vauvasta vaariin ja yksin tai yhdessä! Studion "setup" on kodikas ja lämmin, pienellä jouluisellä tvistillä maustettuna. Ei kuitenkaan liian jouluinen, jotta kuvat ovat ajattomampia!

Kuvaus ajat molemmille päiville on klo 10-14 väliin. Kysy vapaana olevia aikoja meiltä joko sähköpostitse tai sosiaalisen median kanavista!

Kuvaus maksaa vain 35€ ja sisältää 10 min kuvausajan sekä yhden valitsemasi kuvatiedoston. Lisäkuvia ostettavissa 25€/kpl hintaan tai 100€ kokonainen galleria, jossa kuvia n.10kpl. Kuvaus maksetaan varausvaiheessa varmistaaksesi paikkasi.

Toivottavasti nähdään kuvauksissa! <3

-Emmi ja Roosa